Mijn passie voor auto stofferen is begonnen toen mijn man zijn BMW aan het bouwen was.
Door mijn vooropleiding Mode en Kleding en mijn affiniteit met techniek vroeg ik me af of het mogelijk was om
zijn auto te stofferen. 
Ik ben op zoek gegaan naar een opleiding welke mij kon ondersteunen in deze wens.
Inmiddels heb ik de opleiding tot Auto Stoffeerder succesvol afgerond en ben ik al enkele jaren werkzaam in deze branche. Geen enkel project is hetzelfde, of het nu om een compleet interieur gaat of om een stuur, versnellingspookhoes of hemel, deze wordt met dezelfde passie en kwaliteitseisen afgerond.

Welkom

Linda's Seat Design maakt het mogelijk uw auto, camper, caravan, motor, boot of meubel te voorzien van nieuwe stof, leder of kunstleder. Ook voor reparaties kunt u bij mij terrecht.


Werkzaamheden

* het herstellen van gaten in de bekleding
* het opvullen van het binnenwerk
* alleen het stikken van een losgesprongen naad
* bekleden van onderdelen zoals stuur, pookhoes,
   handremhoes etc.
* compleet bekleden van uw (auto)stoel, bank,
   (motor)zadel etc.  


Gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, ik sta achter mijn eigen producten en door de goede samenwerking die u van mij mag verwachten komen wij samen tot een mooi resultaat!


Een stuk goedkoper

Ik werk alleen, ik gebruik geen ingewikkelde methoden om iets moeilijk te maken wat ook makkelijk kan. Bij mij krijgt u kwaliteit en geen kwantiteit. Ik neem de tijd om samen met u tot het beste resultaat te komen.

Ervaring

Als kind af aan had ik affiniteit met techniek en mode, door deze mooi te hebben gecombineerd ben ik met de bijbehorende diploma's in het beroep terecht gekomen dat ik met hart en ziel kan beoefenen!